Lørdag den 5. marts 2016


Tannhäuser


Koncertopførelse


Entré: 100 kr. / 75 kr.


Bestilling: kontor@audonicon.dk

  eller tlf. 8652 4755  tirsdag-torsdag 11-13

Richard Wagners operaer opføres sædvanligvis i store sceniske billeder, med stor besætning af solister og kor samt fuldt symfoniorkester.

Men en gruppe sangere og musikere gør det helt anderledes: Anja Rosseau, Jørn Bendixen, Anders Hildebrandt, Michael Blume og Jette Rymer opfører Wagners »Tannhäuser« kun for denne 5-mands-gruppe, gennem en levende fortælling om persongalleriet og handlingen, frem-førelse af mange store arier samt den dramatiske og storslåede musik for orkester nu kun udført på flygel.


Et spændende og vellykket eksperiment!

Michael Blume, uddannet koncertpianist og or-ganist, har stor koncerterfaring både som solist, kammermusiker og akkompagnatør.


Anders Hildebrandt, tenor, synger fra  Heinrichs (Tannhäusers) partier.


Anja Rosseau, uddannet operasopran, har stå-et på flere berømte scener og synger i denne opsætning arier fra partierne Venus og Elisa-beth.


Jørn Bendixen, uddannet sanger og cellist, har stor koncerterfaring og synger her fra Heinrichs (Tannhäusers) og Wolframs partier.


Jette Rymer, uddannet musikleder og musik-pædagog, har mangeårig undervisningserfaring i alle aldersgrupper samt foredrags- og kursus-ledelseserfaring.

Denne »Tannhäuser« forestilling bør opleves. Vi bliver ført ind i de be-rømte Sangerkrige på Wartburg i Middelalderen, hvor Tannhäuser som historisk skikkelse deltager.